Camping

Pub/Restaurang

Camping

Vandrarhem

Pub/Restaurang

Välkommen till Sandviken Gotland

Välkommen till Sandviken! Ny hemsida under uppbyggnad: www.gjutjarn.com

Njut av soluppgången på stranden tidigt en morgon, utsikten från östergarnsberget, doften av nybakt bröd från butiken, tystnaden på kvälls-promenaden, god mat och dryck på restaurangen eller kanske bara en öl i puben.

Låter detta som något för dig? Tveka inte boka din plats i paradiset nu!

Öppettider/telefon receptionen:
Vi svarar i telefon varje dag 9–18. Övriga tider, lämna meddelande så ringer vi upp. Receptionen är bemannad samma tider under högsäsong. Du kan komma in på campingen dygnet runt och hämta nyckel till bokat rum eller plats enligt överenskommelse.

Email: info@ostergarnstrand.se
Telefon: 0498-523 95

Info ang coronaviruset:
Campingsäsongen är nu i full gång och vi hälsar alla som är friska välkomna. Vi bevakar utvecklingen av situationen kring Covid -19 och följer de instruktioner och rekommendationer vi får från ansvariga myndigheter och campingbranschen. Med egen husvagn eller husbil kontrollerar du själv ditt boende och svarar själv för att du följer de allmänna rekommendationerna om hygien och nära kontakter. Vi har särskilda förhållningsregler för gästerna som använder servicehusen som är anslagna vid dörrarna. Vi har noggranna städrutiner i servicehusen och tillhandahåller handsprit eller ytdesinfektionsmedel i allmänna utrymmen.

Vi frångår avbokningsreglerna i våra allmänna villkor. Om du väljer att inställa din resa på grund av sjukdom eller oro för smittspridning betalar vi tillbaka vad du betalat och tar inte ut någon avbokningsavgift. Vi kräver inte läkarintyg utan godtar kundens ord.

Cykling
Båt
Fiske
Vandring
Simning